Sunset Boulevard (3 Of 7)

En arbeidsplass som

gir mersmak

Gjør karriere hos Sunset Boulevard
Det er hurtigmatkjeder, og så er det oss – Sunset Boulevard. Vi er en bedrift i konstant utvikling, med stor takhøyde og mange flotte karrieremuligheter. Vi søker talenter, setter vår ære i faglig og personlig utvikling, og feirer fremskrittene dine så snart de viser seg. Derfor er en jobb hos oss ikke bare en mellomstasjon – det er en mulighet som gir mersmak.

La oss være helt ærlige: Vi forventer også mye av deg. I Sunset Boulevard ønsker vi nemlig å levere, og det er sjelden veldig langt fra tanke til handling. Derfor forventer vi at du har et velutviklet servicegen, vilje til å ville og mot til å prøve – også når oppgaven virker vanskelig.

Vi har skyhøye forventninger til utviklingen din. Men ta det bare med ro, det er ikke bare gjestene våre vi ønsker å skape en best mulig opplevelse for – det gjelder også de ansatte. Vi er med deg hele veien og setter i gang opplæringen allerede før du trekker i uniformen for første gang. Vi støtter og hjelper deg underveis på reisen fra nyansatt til stjernespiller på et lag som preges av ambisjoner, samarbeid og godt humør.

Vi er ikke bare et sted hvor man får lønn. Utad er vi en hurtigmatkjede, men innad er vi mye mer enn det. Restaurantene våre er hjemsted for sterke relasjoner, gode opplevelser, fellesskap og personlig utvikling, og målet vårt er å skape hundrevis av gode opplevelser hver dag – både for gjestene våre og for hverandre.

Vi holder høøøyt tempo og trenger alltid nye, talentfulle spillere på laget. Så hva sier du? Vil du ha en bit av karriereburgeren? Nedenfor får du en forsmak på mulighetene dine. Finn stillingen du mener passer best for deg og send oss en søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se ledige stillinger

Sunset 2168

Bli en del av

Sunset-familien

Engasjert, modig, serviceinnstilt og en lagspiller. Høres dette ut som deg?

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på laget!

 

Se ledige stillinger